2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Passa porta literatūros festivalis ir Orhan Pamuk












Kovo 24-27 dienomis Briuselyje vyks tradicinis literatūros festivalis. Jį organizuoja Passa porta - Briuselio tarptautiniai literatūros namai, vienijantys literatus ir literatūros mėgėjus.

Šių metų festivalio moto - on the move - judėjimas, išvykimas, keliavimas, pasiklydimas, išsigelbėjimas... o tikslas - pažinti sėslias ir klajūniškas keliones vardan nuotykio, smalsumo, negalėjimo kitaip. Tad, kaip sako organizatoriai, šiais metais dalyviai ne tik galės atradinėti naujas ir kitokias literatūras, bet ir ne-taip-gerai-žinomas Briuselio vietas. Ir kaip matyti Agenda publikuotame festivalio plane, susitikimai, skaitymai, muzikavimai, diskutavimai ir rašymai vyks dvidešimt keturiose Briuselio vietose: Bozar'e, Cinemateka'oje, Passa porta'oje, Gare Centrale, Ancienne Belgique ir t.t.

Renginiai vyks prancūzų, olandų ir anglų kalbomis. Pavyzdžiui, festivalio užbaigos renginys - sustikimas su Orhanu Pamuku vyks anglų kalba. Pilną programą rasite Passa porta tinklalapyje čia.

Įėjimas į daugumą renginių yra nemokamas, išskyrus penktadienį - KVS (10 Eur), šeštadienį - De Munt/La Monnaine (8/10 Eur), sekmadienį - Parcours: Badges (9/12 Eur).  Nuolaidos galioja jaunimui iki 26 ir po 65 metų. Vaikams iki 12 metų - įėjimas nemokamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą