2011 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

The Music Village




















Na, štai, po truputį plečiasi mūsų socialinis-kultūrinis Briuselio žemėlapis. Vakar buvom nuvesti į pačiame miesto centre (50 rue des Pierres) įsikūrusį džiazo klubą "The Music Village". Kaip skelbiama klubo internetinėje svetainėje, čia nuo 2000 metų organizuojami gyvi džiazo koncertai ir kasmet jų įvyksta daugiau kaip 250 (įspūdinga). "The Music Village" koncertuoja geriausi Belgijos ir užsieni atlikėjais (jų tarpe, kaip byloja legendos, dainavo Neda ir Arina. Abi atskirai).

Klubas veikia tik koncertų metu, jame nerūkoma (nykščius aukštyn!), mielai laukiami lankytojai su vaikais (bent tris matėme vakar). Rekomenduojama vietas rezervuoti iš anksto telefonu arba el.paštu. Vietų užsakymas nemokamas, įėjimas į klubą kainuoja nuo 7,50 iki 20 eurų. Tiksli kaina skelbiama programoje.

Klubas atsidaro 7 valandą, koncertai prasideda 8.30 darbo dienomis ir 9.00 savaitgaliais.

Maisto meniu skelbiamas klubo puslapyje.

Kaip kiekviena gera vieta, taip ir "The Music Village" turi savo legendą-talismaną - senyvo amžiaus gyvo džiazo mėgėją. Kaip pristatė Tomas, šis džiazistas klube apsilanko 2-3 kartus per savaitę ir visuomet su jį lydinčia jauna moterimi. O šios kartas nuo katro keičiasi ... pamainomis ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą