2011 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Kalėdinė Briugė





















Gražioji Briugė - tokia, kaip filme "Reikalai Briugėje". Kalėdinė, apvyniota lempučių girliandomis, apkaišyta eglutėmis, meduoliniais sausainiais ir cukraus vatos gniužulais. Tikrų tikriausia "foking Bruge".

Štai jums trumpas vaizdų kaleidoskopas iš kalėdiškai pasipuošusios Briugės: kalėdinis turgus pagrindinėje miesto aikštėje...




.... žiemiškos vitrinos...


...šiek tiek paslaptingas miesto fontanas...





















...ir sustingę miesto kanalai...






























...ir žiauriai skanus karštas šokoladas. Gaila, kad net nespėjom nufotografuoti... 

4 komentarai:

  1. O kaip fainai! Tas filmas tokią įdomią ir paslaptingą Brugę per kalėdas nupiešia, kad mes net šiemet planavom tenai važiuot Naujųjų sutikt, tik kad reikalai pakrypo kita kryptim, na gal dar teks kitą kart apsilankyt:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Filmas Briugei suteikia šarmo. Būdamas ten norom nenorom pradedi dairytis žudikų ir Britanijos, spalvingos filmavimo aikštelės ir laukti ko nors nepaprasto :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Briuge nuostabus miestas! Man pasiseke - lankau ten kalbu mokykla, kuri isikurusi zaviam senamiestyje.
    Kaip tik siandien ciuozinejom su merginom pagrindineje aiksteje, tokia kaledine dvasia tvyro visur. Visiems rekomenduoju apsilankyti pries sventes! :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. iš tiesų taip, net Briuselyje, didesniam mieste, įsikūrę keli kalėdiniai miesteliai, kaitinamas vynas ir vyšninis alus, padavinėjami meduoliai ir kitos gėrybės, bet Briugėj ... kompaktiškas ir žavus senamiestis kalėdinę nuotaiką padvigubina, patrigubina ar net paketurgubina :)

    AtsakytiPanaikinti