2011 m. sausio 10 d., pirmadienis

Laikinas laikinas būstas


Mūsų kišenė žengus pro duris



















Taigi, gyvenimo pradžiai gavome butuką-kišenuką. Tikriausiai čia tokie ir vadinami studio. Viskas su juo neblogai - ramioje gatvelėje, pakankamai šviesus, jaukus, aprūpintas viskuo, kuo gali reikėti laikinam būviui - maža virtuvėlė su indais ir skrudintuve (pažymiu, nes jąją kaip privalumą parodė mūsų landlordas), gyvenama erdvė su keturiomis komodomis, sofke, teliku, CD grotuvu ir ketvirtainišku stalu renesansinėmis kojomis. Laiptais palipus - mūsų lova ir spinta (apkrauta niekur netilpusiais daiktais), o už jos - mini vonia su juokinga sėdvonia. Štai ir visos mūsų valdos. O didžiausi jų minusai, kad šitas senas namas, kurio palėpėje įrengtas butelis, visas atsiduoda kažkokiais agresyvokais pensininkais - kačių putra, sena kaldra ir dar kažkuo labai nemaloniu. Ir dar baisiau, kad tas kvapelis pro durų apačią atkakliai skverbiasi į mūsų kišenę. Kitas minusas, kuris jau nebeatrodo, toks didelis, kad butukas yra ketvirtame aukšte (pagal LT skaičiavimą), o laiptai gana statūs ir siauri ir žinoma, nėra nė užuominos apie liftą ;) 

Ko labai trūksta, tai orkaitės, normalios vonios ir langų, pro kuriuos matytųsi žemė. Na, bet kiekvienas nepasitenkinimas stumia į tolimesnę medžioklę ir tobulesnio būsto, ateinantiems 3 metams, paieškas.  
Čia mūsų kišenė žiūrint pro virtuvės langelį. Vėtrungė mūsų.

Lova lovytė

Spinta mažoji.
























Sėdvonia.
























Antroji vonios pusė.

8 komentarai:

  1. nieko nėra pastovesnio, kaip laikinas būvis... oops - kažką ir vėl ne taip pasakiau, a ne :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. neblogi reikalai , Rūta. O skrudintuva gyrė landlordas ne be reikalo, nes tik juo pašalinius kvapus sklindančius iš po durų apačios galima nuslopinti:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Butelis gražus, labai gražūs baldai :)
    Įsivaizduoju, kad vietos mažoka, o dar ta "kačių putra" ir "sena kaldra".......
    Sėkmės būsto paieškose. Malonu buvo pamatyti, kur įsikūrėte, kad ir laikinia :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Juokinga tai, Pauliau, kad kai šiandien ryte norėjau išmėginti tą skrudintuvą, tai pasirodė, kad anas nesifiksuoja :))) ir norint paskrudinti "bulką", reikia laikyti pirštu paspaudus rankenėlę :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. gaus Nerijus prisiminti darbu pamokose igyta patirti ir uzsiimti remontu. Gyvenimas sukasi tarsi spirale, rodos vel sugrizot i studentiskus laikus - mazas jaukus kambariukas, siaura lova, ir dar tas skrudintuvas :) gerai kad laikinai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Atrodo, kad jau turim erdvesnį butą, kelsimės vasario pirmą jau ten. O šitas man kažkiek primena Čiurlionio gatvės gyvenimą. Viskas puiku ir viskas laiku ;)

    AtsakytiPanaikinti