2011 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Maasmechelen


Pasiklausę pasakojimų apie Rojų žemėje, išsiruošėm vieną savaitgalį pasižmonėti po outletų miestelį šalia Maasmecheleno. Šimtas kilometrų, valanda kelio ir tikslas prieš akis. O tai yra specialiai prekybai pastatytas miestelis su centrine gatve ir keliomis ją kertančiomis, aikšte, kavinėmis ir daugybe butikų (reklama sako, kad daugiau kaip šimts). O tuose butikuose – versačiai, gučiai, paulai lorenai, kleinai, gesai, hilfilgeriai, česteriai ir kiti daugiau mažiau žinomi prekiniai ženklai. Tikrai galima spintas prisipildyti daiktų su garsiais prekiniais ženklais: drabužių, avalynės, vonios reikmenų, aksesuarų ir pan. Jei tik širdis geidžia. 

Mus nudžiugino „Suit suply“ (iš)parduotuvė, nes jau buvo atėjęs laikas Nerijaus garderobą papildyti nauju kostiumu. Tik nepasakyčiau, kad kainos kokios tai mažesnės, nei kad buvom įpratę mokėti Lietuvoje. Tiesa, buvo keli ekonominiai – išpardavimo – variantai: du pernykštės kolekcijos vasariniai kostiumai už maždaug 290 Eur – vieno kostiumo kainą. Taip pat vis dar galima nusipirkti dvejus marškinius už vienų kainą – 45 Eur (bet pasirinkimas labai ribotas, nebent esate stambaus sudėjimo aukštas vyriškis), taip pat galima įsigyti kaklaraiščių po 10 Eur, o jei perki tris – kainuoja 25 Eur. Bet, kaip ir marškinių, taip ir kaklaraiščių pasirinkimas mažas. Nebent pirksit visus keturis vienos spalvos :) Daugiausia neišparduotų buvo tokių tikrai stilingų a la vilnonių žieminių kaklaraiščių. Bet, kad jie gana ekstravagantiški ir kitą žiemą gali nebeatrodyti tokie patrauklūs, kaip šiandien. Tad, sakyčiau, gana rizikinga investicija ;)

Mane pamalonino Desigual, Marc O'Polo ir L'Occitane parduotuvės. Jose man labiau patiko nei "Suit suply" :). Na, kad ir pvz., vilnonis baltas Marc O'Polo megztukas už 10 Eur. Čia daug ar mažai? Na, sakyčiau, kad tikriausiai pats tas. Tai va, rasti galima, tik nereikia turėti daug vilčių, kad rasi būtent tai, ko nori ;)

Vaikštant po tą dirbtinį miestelį niekaip neapleidžia netikrumo jausmas. Lyg vaikščiotum po vesterno dekoracijas.

Maasmechelen išparduotuvių miestelis














 
Porelė














 
Apsipirkti važiuoja net autobusais















Šalia žaislinio miestelio - tikro gyvenimo likučiai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą