2011 m. spalio 10 d., pirmadienis

"Ellis Gourmet burger" - tikri mėsainiai žuvų pašonėje























Visiškai nekilmingas maistas žuviai paskirtoje Šv. Katerinos aikštėje (4 place Sainte-Catherine). Tegu ir prasčiokiškas šitas maistas, bet tikrai nepriekaištingai paruoštas. Retai prašaunanti "Agenda" restoranėlių kritikė K. Merchiers "Ellis Gourmet burger" mėsainiams skyrė tris taškus iš keturių galimų. O tai jau daug! Ir tikrai, Ellis mėsainiai nė iš tolo neprimena plastmasinių Mc Donald'ų ar Quick'ų hamburgerių ir net, sakyčiau, lenkia daugumą kebabinių, kurios šiaip jau išsiskiria dosniomis porcijomis ir šviežiais produktais.

Mėsainių kainos nėra laužtos iš piršto ar išburtos tą patį pirštą bedus į dangų. Iš pirmo žvilgsnio jos gal ir gali sukelti dvejonę (8-13 eurų už sumuštinį - mano bobutė tai tikai gūžtelėtų pečiais, o koks drąsesnis kritikas tai dar ir pirštą prie smilkinio pasukinėtų), bet pirmas gero maisto kąsnis ją lengvai ištirpdys :). Prie mėsainių galima papildomai užsisakyti dubenėlį salotų arba gruzdintų belgiškų bulvyčių (abeji po 3,5 Eur).























Mes išbandėme tris variantus - mini mėsainių trio (13 eurų už tris kumščio dydžio mėsainius su aviena, vištiena ir jautiena), ekstravagantišką mėsainį su vištienos file ir pomidorais (9 Eur) bei firminį Ellis special -bacon mėsainį (9 Eur). Nei vienas iš valgytojų nesiskundė, o krimto savo porcijas net ausys lapsėjo.

Manyčiau, kad mini mėsainių trio - puikus pasirinkimas, ypač jei nežinote, ko norite arba jei labai labai norite kelių mėsainių ir negalite išsirinkti :) Po Ellis meniu galite pasižvalgyti čia.























Darbo dienomis ir sekmadienį "Ellis Gourmet burger" valgytojų laukia nuo 12-23 val. Nuo ketvirtadienio (mažojo penktadienio) iki šeštadienio restoranėlis atviras iki vidurnakčio. Puiki, vienok, vieta vėlyvam užkandžiui.

Kad lengviau surastumėte, pridursiu, kad restoranėlis įsikūręs priešais "Mer du Nord".

O štai tobula pamokėlė iš "The pink panther", kaip užsisakyti hamburgerį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą