2013 m. gruodžio 17 d., antradienis

Kalėdiniai žaisliukai

Po tokiu pavadinimu galima parašyti labai filosofišką rašinėlį apie parduotuves, (kalėdinius) pirkinius ir prekybos centrų raginimus perkant pajusti "klėdinę dvasią". Bet nerašysiu, nes šiais metais manęs tai nežeidžia ir man tai nė kiek nerūpi. Geriau pasidalinsiu keletų adresų, kur galite rasti vintažinių, elegantiškų ar kvanktelėjusių kalėdinių žaisliukų:

Flamant - užsukite į Sablono aikštėję įsikūrusią interjero prekių parduotuvę, jei eglutę norite aprėdyti elegantiškais ir solidžiais papuošimais.



New De Wolf parduotuvėje rasite įvairiausio žanro šventinių dekoracijų - nuo plunksnuotų paukščių iki spalvoto stiklo hipių ir voveraičų.

Maisons du Monde - čia galima įsigyti a la provanso stiliaus, šiuolaikiškų modernių ir a la rytietiškų afrikietiškų spalvų žaisliukų žaliaskarėms.

Zara Home - na, čia yra labai mielų, romantiškų, provansiškų, bespalvių ir besvorių kalėdinių papuošimų.

Habitat - šioje parduotuvėje galima aptikti gana įdomių ir net gana originalių žaislų.


Casa, Blokker ir Hema prekiauja beveik identiškais kalėdiniais žaislais.

IKEA - kaip be šauniosios Ikėjos? Jei ieškote patraukliai atrodančių ir gana nebrangių puošmenų - jas rasite čia. Šiaudines, tekstilines, stiklines, keramikines, popierines, etc.

Kalėdiniai Briuselio, Briugės, Lježo, Acheno, Maastrichto ar kurio tai kito miesto turgūs - čia rasite ir visai banalių raudonų burbulų ir rankų darbo šiaudinių, tekstilinių papuošimų eglutėms.

Taip pat sendaikčių paduotuvės Marolles kvartale, įsikūrusios palei rue Haute arba rue Blaes.


Net neabejoju, kad visokių gražumynų turi prigaminę ir Ixelles bei Saint Gilles butikistai, bet pas juos nieko panašaus nesu pirkusi.

4 komentarai:

  1. O mes šiemet turim žaisliukus nuo pernai, o pernai siuvom iš veltinio patys, nes persikrausčius pasirodė, kad visa dėžė Kalėdinių atributų liko LT. Įtariu ta dėžė taip ten ir liks, nes ir nepasigendam jos daugiau. Kam tie burbulai… Dar meduolius kepsim, jie labai tinka eglei papuošti, o po to paukčiukams sulesti.
    O tavo rastieji žasiliukai, tai labai jau ohoho ! :D ypač Merlin Monroe :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes irgi gyvenam be nuolatinių žaisliukų. Vilniuj pasiliko senieji, čia sukaupėm 8 naujus :)

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Taip ir 9-as toooks žiauriai originalus. Ačiū, draugai!!!

      Panaikinti