2012 m. gegužės 11 d., penktadienis

Oui, c'est moi :)

Jau seniai norėjau pasigirti, kad pirmą kartą patekau į garbės lentą. Na, gerai, truputį persūdau. Bet labai nedaug. Paprasčiau tariant - buvau atspausdinta ant "L'Alliance Française" sienos. Mano vardas, taip tik vardas, bet mano :)

Prieš  "L'Alliance Française" persikraustant į naujas patalpas vyko tokia kaip ir loterija - kas norėjo, tas galėjo ant lapelių užrašyti savo vardą, gimtą miestą ir šalį ir įmesti tą lapelį į specialią dėžutę. Ai, ėmiau ir užrašiau, nors nelabi tikėjausi, kad ims mane ir ištrauks. Tai užrašiau, įmečiau ir pamiršau.


Ir štai, vieną dieną ateina mano grupiokė vokietė Ilona ir sako: "Ar matei, kad Tavo ir mano vardai užrašyti ant sienos šalia registratūros?". "Tikrai?! Dar nemačiau" - sakau ir per pertrauką pirmu taikymu nulėkiau patikrinti. Ir gi tikrai taip, kaip ji sakė - beveik pačioje garbingiausioje vietoje užrašyta aš: "Rūta (Kaunas, Lituanie)". Tad bent iki tol, kol  "L'Alliance Française" pakeis patalpų dizainą - mane rasite pirmame aukšte, šalia registratorių.

Smagu :) Jaučiuosi beveik kaip ambasadorė :)

2 komentarai:

  1. Dabar prašom padoriai elgtis ir oriai reprezentuoti mūsų šalį. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oui, bien sur ;) Va, pagalvojau, kad gerai jog be nuotraukos, o tai tikrai reikėtų gražiai elgis ;)

    AtsakytiPanaikinti